L’hospital de Manacor paga 470.000 euros cada any en corrent

La nova instal·lació de plaques solars a l’aparcament farà baixar en 100.000 euros la factura a partir de l’any que ve

 

L’Hospital de Manacor gasta 470.000 euros cada any només en corrent. Un cost molt elevat que prest, poc abans que acabi 2022, podria reduir-se de manera notable en almenys un 20%. I és que en les properes setmanes l’Institut Balear de l’Energia començarà a instal·lar plaques solars a una part de l’aparcament (la que no quedarà afectada per les obres d’ampliació).

Fins a 5.600 metres quadrats de panells que produiran al voltant de 1.000 megawatts. Un estalvi econòmic estimat en uns 100.000 euros anuals. El que significarà que el pàrquing es convertirà en la instal·lació pública d’autoconsum més grossa de Mallorca. També s’introdueix l’eficiència energètica per a vehicles elèctrics amb punts de recàrrega per a cotxes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad