Les ‘ruetes’ omplen els patis manacorins de color

La imatge

 

Les ruetes han omplert de color els principals patis escolars de Manacor i distints espais públics de Cales de Mallorca, s’Illot o Porto Cristo, on hi ha hagut problemes de caire sanitari per poder desplegar les disfresses infantils al pati de Mitjà de Mar, tal i com volia l’Ajuntament. En definitiva, però, bon ambient i moltes rialles i personatges populars.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad