Detingut a la Ronda de Felanitx amb 14 bossetes de cocaïna

La Policia Nacional de Manacor deté un home de 25 anys per un delicte contra la salut pública

 

Agents de la Policia Nacional a Manacor han detingut un home d’origen marroquí de 25 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, ja que duia droga suposadament per a la venda a tercers. Els fets es van produir diumenge passat, cap a les 17 hores, en un control policial que s’estava duent a terme a la Ronda de Felanitx a Manacor per part d’unitats de Seguretat Ciutadana.

Els agents van inspeccionar un vehicle i van localitzar ocult sota el compartiment del quadre de comandament, on es troba el dispositiu de ràdio, una bossa de tela a l’interior de la qual hi havia 14 bossetes individuals de plàstic amb una substància blanca pel que semblava cocaïna, repartides totes individualment i preparades suposadament per a la seva venda i distribució.

A més, els agents van localitzar en un altre compartiment del cotxe una cartera que contenia doblers en bitllets fraccionats.

En el transcurs de la intervenció policial els agents van comprovar que un altre vehicle estacionava a uns cinquanta metres abans del control per evadir-lo, circumstància que va provocar que els policies es dirigissin cap a ell. Estava ocupat per dos joves que van manifestar que anaven darrere del cotxe que estaven inspeccionat i que es dirigien a una festa on consumirien substàncies estupefaent al costat d’altres assistents, després de fer el pagament.

En vista dels fets, els agents van procedir a la detenció del conductor del vehicle on es va localitzar la substància, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad