“No tenim cap petició per obrir més hores la pista d’atletisme en cap de setmana”

El regidor d’Esports, Artur Aguiló, explica que fer-ho té un cost elevat ja que ho fa una empresa externa

 

“Estam disposats a obrir més hores la pista d’atletisme si hi hagués demanda, però de moment no hem tengut cap petició i això que ara és bo de fer a través del whatsapp de l’Ajuntament”, ha explicat el delegat d’Esports de Manacor, Artur Aguiló, que durant el darrer ple municipal va respondre una pregunta del regidor de El Pi, Jaume Mut, sobre el tema i la possibilitat que la pista obrís els dissabtes horabaixa i els diumenges.

Aguiló va recordar que el Patronat d’Esports no té personal suficient durant els caps de setmana, i l’Ajuntament ha de contractar una empresa externa perquè guardi i que això suposa un cost “que ha anat augmentant els darrers anys, i que ha passat de 8.860 euros el darrer trimestre de 2018 a 19.493 euros durant 2021, perquè vegi que hi ha hagut un augment d’horaris”.

Ara la pista d’atletime de la Torre dels Enagistes obri els dissabtes dematí de 9 a 13,30 hores. Cada hora del treballador contractat li costa al consistori 19,36 cèntims. “Haver d’obrir per tenir una persona asseguda tot lo dia no és assumible, ni a nivell polític ni tècnic”.

“Durant aquest horari és cert que el nombre d’atletes és elevat, però perquè està concentrada. Els tècnics de la casa ens desaconsellen obrir més hores. En tot cas si veim que rebem moltes peticions estaríem disposats a obrir un poquet més”, diu Aguiló, cosa que de moment no ha succeït.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad