L’Ajuntament ja té les claus de la piscina municipal

Per poder entrar a fer el manteniment i evitar que algú hi pugui entrar de manera il·legal

 

L’ajuntament de Manacor ja ha rebut les claus de les instal·lacions de les piscines del parc municipal, una de les claus per poder entrar a fer el manteniment d’un espai que, quan hagin acabat tots els tràmits jurídics, retornarà al consistori. El jutge i l’administrador concursal han vengut a bé d’entregar les claus perquè tant els tècnics locals com la Policia Local (que té la comisaria just devora) puguin entrar de manera periòdica perquè les piscines no es deteriorin o algú hi pugui entrar de manera il·legal.

La piscina municipal continua tancada des de fa 11 mesos, després que l’empresa Esquitxos de Blavor es declarés en suspensió de pagaments i tanqués definitivament la instal·lació. Ara, el primer pronunciament del jutge del cas diu que és l’Ajuntament qui ha de pagar una quantitat (no revelada, però que és de centenars de milers d’euros) en funció del que l’empresa hi havia invertit. Els tècnics municipals, que no hi ha estan d’acord, demanen per contra una indemnització de part d’Esquitxos per incumpliment dels anys d’explotació previstos.

Una alternativa viable

Una de les alternatives més viables per a les piscines que ara mateix contempla l’ajuntament de Manacor, és la de llogar l’espai perquè durant un temps acordat deixi de ser de gestió municipal i una empresa agafi les regnes d’un servei que podria ser de piscina o no, depenent de les necessitats privades.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad