El televisiu manacorí Michael Alonso presenta el seu primer videoclip

El vídeo

 

El manacorí Michael Alonso, que fa un any va participar al programa de Telecinco ‘Mujeres y hombres y viceversa’ i que el 2017 fou finalista del certamen Míster Gay Pride Espanya, acaba de presentar el seu primer videoclip com a cantant, titulat ‘Infiel’. Segons ell mateix explica, és part “d’una saga que reflecteix la realitat en què viuen, avui dia, la gran majoria dels millennial. Els dos vessants de l’amor i el desengany, amb ritmes llatins que us farà ballar al so de la batxata dominicana”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad