El televisiu manacorí Michael Alonso presenta el seu primer videoclip

El vídeo

 

El manacorí Michael Alonso, que fa un any va participar al programa de Telecinco ‘Mujeres y hombres y viceversa’ i que el 2017 fou finalista del certamen Míster Gay Pride Espanya, acaba de presentar el seu primer videoclip com a cantant, titulat ‘Infiel’. Segons ell mateix explica, és part “d’una saga que reflecteix la realitat en què viuen, avui dia, la gran majoria dels millennial. Els dos vessants de l’amor i el desengany, amb ritmes llatins que us farà ballar al so de la batxata dominicana”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad