Llogar una plaça subterrània d’aparcament canvia de preu

L’Ajuntament estableix tres franges horàries: diurna, nocturna i de 24 hores

 

Tenir llogada una plaça a qualsevol dels aparcaments soterrats del municipi de Manacor passa de tenir un preu únic a estar separat en tres tarifes i tres preus distints. El ple municipal de la setmana passada va aprovar el Pla normatiu per a 2022, amb dues ordenances que regulen l’ús dels aparcaments públics de la plaça de Sant Jaume, Na Camel·la i la plaça de l’Aljub de Porto Cristo.

Així, una de les principals novetats que s’incorporen amb aquesta normativa és l’ampliació de les modalitats d’abonaments, que passen a ser per franges horàries per adaptar-se a les necessitats dels usuaris: nocturn (30 euros), diürn (45 euros) i dia complet (60 euros).

Fins ara tenir una plaça llogada les 24 hores al pàrquing de la plaça de Sant Jaume costava 26,05 euros al mes, el que puja al doble en el cas del de Na Camel·la, 52,15 euros.

Actualment hi ha una llista d’espera de més de 100 persones per Sant Jaume, on hi ha unes 70 places llogades (més de la meitat de caràcter diürn i ocupades per treballadors dels jutjats i veïns de centre de la ciutat), mentre que a Na Camel·la ronden les 50. A les dues infraestructures hi caben 174 vehicles.

Pel que fa a l’aparcament soterrat de la plaça de s’Aljub de Porto Cristo, el consistori establirà dos tipus de tarifes vàlides entre els mesos de novembre i febrer (ambdós inclosos) de 60 euros al mes per tot el dia, i de la meitat en cas de voler llogar una de les 35 places només durant la nit. A l’estiu no hi haurà aquesta possibilitat ja que entra en vigor la zona blava en superfície.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad