L’Ajuntament tala un altre arbre, ara a la rotonda de Baix des Cós

La imatge

 

La casualitat o la causalitat defineixen els actes i les seves conseqüències. Per això sembla mentida que l’ajuntament de Manacor hagi tornat a ensopegar amb la mateixa pedra… o amb el mateix arbre. I és que ja en van uns quants. Avui dematí operaris de jardineria encarregats de llevar la gespa de la rotonda del final de l’avinguda de Baix des Cós, acabaven de talar un dels arbres malmenats per l’adequació de l’espai.

Fa ja unes setmanes, quan van començar unes feines, que tot i això encara estan en una fase molt primerenca (la rotonda de Na Camel·la també està mig aixecada de fa vint dies i no s’hi ha fet res més), es podien veure a simple vista les arrels a l’aire de diversos arbres, malmenades per les feines de l’excavadora. Serà qüestió de mala sort. Cala Morlanda, Passeig de la Sirena de Porto Cristo, avinguda des Torrent, rotondes… massa precedents com per no anar més alerta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad