El primer ‘Manafreak’ es durà a terme el 14 de maig

La imatge

 

L’ajuntament de Manacor ha anunciar la celebració, el proper 14 de maig, de la primera Manafreak, una fira dedicada al còmic, el manga o els videojocs. Segons explica el consistori, entre un grapat d’actes, es durà a terme un concurs de cosplay. “Si voleu participar-hi, començau ja a preparar el vostre! Ens veim al Manafreak!”, animen.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad