Els usuaris de la targeta intermodal tendran bici de franc en arribar a Palma

Aquesta setmana es reprèn el Mou-te Bé, el servei gratuït de bicicleta pública del TIB pensat per a que els usuaris del transport públic interurbà puguin continuar el seu trajecte per Palma. Està disponible per als titulars de la Targeta Intermodal que hagin viatjat a la xarxa de transport el mateix dia.

La bicicleta és un mitjà de transport sostenible i saludable, idoni per a la mobilitat urbana. Per això, apostam de manera decidida pel sistema de bicicleta pública. Gràcies al servei Mou-te Bé, els usuaris del TIB poden disposar d’una bicicleta sense càrrec durant tot el dia.

Les condicions per poder utilitzar el servei són: tenir 17 anys o més, haver viatjat el mateix dia a la xarxa TIB amb la Targeta Intermodal i retornar la bicicleta el mateix dia. A més, l’usuari ha de signar un contracte el primer dia que empri una bicicleta.

El lloc únic de recollida de les bicicletes és el punt d‘informació de l’Estació Intermodal de Palma.

Cal recordar als usuaris que poden transportar les seves bicicletes dins el transport públic de la xarxa TIB. Els trens i la majoria de busos estan equipats amb un sistema per al transport de bicicletes. A la xarxa ferroviària està permès el transport en les expedicions indicades en els fulls horaris.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad