Campanya per a la recollida de mòbils vells a l’IES Mossèn Alcover

Iniciada pels alumnes de primer d’ESO per protegir els ecosistemes africans, en col·laboració amb l’institut Jane Goodall

 

Els alumnes de 1r d’ESO de l’institut Mossèn Alcover de Manacor han posat en marxa una campanya de recollida de telèfons mòbils vells. Una tasca que s’ha iniciat en la col·laboració amb l’institut Jane Goodall, i que té com a objectiu poder reciclar el coltan que els mòbils contenen. Així que, si en teniu d’antics que ja no useu, els podeu dur a la biblioteca Miquel Àngel Riera, al propi centre, durant tot el segon trimestre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad