Campanya per a la recollida de mòbils vells a l’IES Mossèn Alcover

Iniciada pels alumnes de primer d’ESO per protegir els ecosistemes africans, en col·laboració amb l’institut Jane Goodall

 

Els alumnes de 1r d’ESO de l’institut Mossèn Alcover de Manacor han posat en marxa una campanya de recollida de telèfons mòbils vells. Una tasca que s’ha iniciat en la col·laboració amb l’institut Jane Goodall, i que té com a objectiu poder reciclar el coltan que els mòbils contenen. Així que, si en teniu d’antics que ja no useu, els podeu dur a la biblioteca Miquel Àngel Riera, al propi centre, durant tot el segon trimestre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad