Vandalisme al campanar de Manacor

La imatge

 

El campanar de Manacor ha estat víctima aquesta setmana d’uns grafits fets amb un objecte punxagut que han aparegut a la base, al costat de la plaça de sa Rectoria. Un acte vandàlic que han consistit bàsicament en escriure una serie de noms acompanyats de símbols, i pintar el que sembla una cara de conill. Un nou atac al patrimoni que, lamentablement, poc a poc deixa de ser una novetat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad