L’Ajuntament adequa les zones excavades a Son Coletes

A falta que el Govern ho faci com estava previst

 

L’Ajuntament de Manacor ha conclòs aquesta setmana les tasques d’adequació provisional de la zona de Son Coletes que s’ha excavat els darrers mesos en la segona fase d’excavacions del cementiri amb l’objectiu d’exhumar i identificar els cossos de les persones que foren assassinades durant les grans execucions de finals d’agost i setembre de 1936 a Manacor i a Mallorca.

Els treballadors municipals de la Delegació de Cementiris han aplicat una protecció de cautxú a les parets de les zones excavades amb l’objectiu de protegir les tombes adjacents de possibles filtracions d’aigua i humitats.

Aquestes tasques són només la primera passa a l’espera que la Secretaria Autonòmica de Sectors productius i Memòria democràtica del Govern de les Illes Balears dugui a terme el projecte de condicionament definitiu de la zona per restablir el cementiri de Son Coletes al seu estat original.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad