Quan fa 25 anys a l’estació de Manacor encara no hi arribaven trens

La imatge

 

A finals dels anys 70 les línies ferroviàries que arribaven fins a la comarca del Llevant de Mallorca van quedar clausurades i les travesses van esser poc a poc eliminades. Va passar primer amb la línia que anava de Manacor a Artà, i després amb la que anava des d’Inca (i que venia de Ciutat) fins a la capital de la comarca.

Però cinc anys abans que el tren tornés a Manacor, a principis de l’any 1997 (ara en fa 25), aquest era l’aspecte de l’estació: amb una finca mig començada, brutor, abandonament i un toc d’inseguretat ben davant d’un centre d’educació de primària i un altre per adults. Els temps, en aquest sentit, han canviat per a bé.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad