Quan fa 25 anys a l’estació de Manacor encara no hi arribaven trens

La imatge

 

A finals dels anys 70 les línies ferroviàries que arribaven fins a la comarca del Llevant de Mallorca van quedar clausurades i les travesses van esser poc a poc eliminades. Va passar primer amb la línia que anava de Manacor a Artà, i després amb la que anava des d’Inca (i que venia de Ciutat) fins a la capital de la comarca.

Però cinc anys abans que el tren tornés a Manacor, a principis de l’any 1997 (ara en fa 25), aquest era l’aspecte de l’estació: amb una finca mig començada, brutor, abandonament i un toc d’inseguretat ben davant d’un centre d’educació de primària i un altre per adults. Els temps, en aquest sentit, han canviat per a bé.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad