‘El Petit Príncep’ ja presideix l’escala del CEPA Llevant

La imatge

 

El Centre d’Educació per a Persones Adultes (CEPA Llevant) de Manacor, té nova decoració. Almanco a l’escala, on l’empresa manacorina Intro Impressions ha col·locat un gran mural de ‘El Petit Príncep’, la famosa obra d’Antoine de Saint-Exupéry, un conte poètic i filosòfic amb frases que conviden a pensar com les que també s’han aferrat a diversos escalons de pujada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad