Detingut a Porto Cristo per encanonar un home amb una pistola

Perquè no el deixava passar per un carrer on es rodava un documental

 

La Policia Nacional ha detingut un home per encanonar amb una pistola a un treballador a Porto Cristo. Els fets van passar aquest passat dimarts a les 16.30 hores a l’Avinguda Joan Servera Camps. El conductor d’un Volkswagen Golf de color negre, de 32 anys i nacionalitat espanyola, va intentar accedir al carrer amb el cotxe, però un treballador que estava regulant el trànsit li va explicar que s’hauria de desviar perquè estaven gravant un documental.

La víctima va explicar als agents que va retreure al conductor que fes tant de soroll. L’home li va respondre: «Aquí es fa el que jo digui i si no atenguis a les conseqüències». En aquell moment va treure una arma de foc, va encanonar l’home i després va fugir del lloc.

Tot seguit, agents de la Policia Local i de la Policia Nacional van muntar un gran dispositiu per intentar localitzar-lo, cosa que finalment varen aconseguir devora les coves dels Hams. Les tres patrulles es van dirigir al sospitós, que duia un menor dins el cotxe, i van registrar el Golf. Ja no van trobar l’arma de foc amb què suposadament havia amenaçat l’home, encara que el conductor del cotxe va reconèixer que va increpar la víctima.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad