Notable baixada d’ingressats per covid a l’hospital de Manacor

Durant la darrera setmana fins a col·locar-se en un nivells estables cap el descens

 

Descens d’ingressats positius per covid a l’hospital comarcal de Manacor. Una baixada sensible durant la darrera setmana fins a col·locar-se en un nivells estables de returada de la sisena onada. D’aquesta manera i segons les dades facilitades per la pròpia gerència del centre hospitalari, en aquests moments són 32 els pacients que estan a llits de planta, mentre que uns altres 4 són encara a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Xifres molt més baixes que dimecres passat quan n’hi havia 48 i 5 respectivament.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad