Notable baixada d’ingressats per covid a l’hospital de Manacor

Durant la darrera setmana fins a col·locar-se en un nivells estables cap el descens

 

Descens d’ingressats positius per covid a l’hospital comarcal de Manacor. Una baixada sensible durant la darrera setmana fins a col·locar-se en un nivells estables de returada de la sisena onada. D’aquesta manera i segons les dades facilitades per la pròpia gerència del centre hospitalari, en aquests moments són 32 els pacients que estan a llits de planta, mentre que uns altres 4 són encara a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Xifres molt més baixes que dimecres passat quan n’hi havia 48 i 5 respectivament.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad