El PP de Manacor denuncia la “despesa irresponsable” del pacte en Festes

“En dos mesos s’han gastat 200.000 euros, és una barbaritat”, retreu Sansó

 

El Partit Popular de Manacor ha denunciat “la contractació i despesa irresponsable” que l’Ajuntament ha fet en àrees com la de Festes: “En dos mesos s’han gastat 200.000 euros, és una barbaritat”, explica la portaveu del PP al consistori manacorí, Maria Antònia Sansó.

Sansó considera que “l’equip de govern no cerca alternatives reals perquè els treballs que contracta siguin més barats; es limita senzillament a un sistema en què es presenten tres i dos desisteixen, sempre el mateix sense voler cercar més ofertes perquè no ens surti tan car als manacorins i manacorines”.

El Partit Popular de Manacor reclama “més serietat i responsabilitat” al batle amb tot el que té a veure amb la despesa pública i la contractació que “èticament és força reprovable”. “Manacor requereix una gestió econòmica molt més competitiva i transparent”, conclou Sansó.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad