L’Ajuntament habilita mig milió més a la subvenció de façanes

Tal i com va avançar aquesta revista fa dos mesos, el ple municipal va aprovar ahir l’habilitació d’una partida de 500.000 euros a la subvenció de restauració i embelliment de façanes del municpi, dins la campanya ‘Manacor, posa’t guapa’, que ja comptà amb mig milió d’euros el passat 2021 i que ha permès subvencionar l’embelliment de 63 edificis. Amb aquesta nova partida es podran subvencionar els projectes que quedaren fora del programa per haver exhaurit els fons, i també d’altres que es vulguin presentar per primera vegada.

La convocatòria de subvencions va adreçada a les obres d’embelliment, manteniment, conservació, restauració i rehabilitació d’immobles del municipi de Manacor situats en sòl urbà i a les façanes visibles des de la via pública, amb una antiguitat mínima de 10 anys. S’hi poden acollir els habitatges unifamiliars, plurifamiliars, conjunts d’apartaments o adossats.

L’Ajuntament subvenciona el 50% del pressupost amb un límit de 400 euros per metre quadrat de façana per als edificis catalogats o ubicats al centre històric de Manacor declarat BIC en projectes que requereixin tractament específic (estucat, motllures, etc). Per a la resta d’edificis del terme municipal, se subvenciona el 50% del pressupost amb un límit de 100 euros per metre quadrat de façana.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad