L’Ajuntament habilita mig milió més a la subvenció de façanes

Tal i com va avançar aquesta revista fa dos mesos, el ple municipal va aprovar ahir l’habilitació d’una partida de 500.000 euros a la subvenció de restauració i embelliment de façanes del municpi, dins la campanya ‘Manacor, posa’t guapa’, que ja comptà amb mig milió d’euros el passat 2021 i que ha permès subvencionar l’embelliment de 63 edificis. Amb aquesta nova partida es podran subvencionar els projectes que quedaren fora del programa per haver exhaurit els fons, i també d’altres que es vulguin presentar per primera vegada.

La convocatòria de subvencions va adreçada a les obres d’embelliment, manteniment, conservació, restauració i rehabilitació d’immobles del municipi de Manacor situats en sòl urbà i a les façanes visibles des de la via pública, amb una antiguitat mínima de 10 anys. S’hi poden acollir els habitatges unifamiliars, plurifamiliars, conjunts d’apartaments o adossats.

L’Ajuntament subvenciona el 50% del pressupost amb un límit de 400 euros per metre quadrat de façana per als edificis catalogats o ubicats al centre històric de Manacor declarat BIC en projectes que requereixin tractament específic (estucat, motllures, etc). Per a la resta d’edificis del terme municipal, se subvenciona el 50% del pressupost amb un límit de 100 euros per metre quadrat de façana.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad