L’Ajuntament demana que el centre de salut de Porto Cristo obri tots els dies

I que la s’Illot torni a tenir el mateix horari de metges que abans de la pandèmia. Fruit de dues mocions de AIPC

 

El ple municipal ha aprovat per unanimitat la moció presentada pel grup municipal AIPC-SyS sobre l’horari d’obertura de les Unitats Bàsiques de Salut de Porto Cristo i de s’Illot. Així, s’ha acordat instar la Conselleria de Salut perquè la UBS de Porto Cristo estigui oberta de dilluns a diumenge durant tot l’any i no només els mesos d’estiu, i en el cas de la UBS de s’Illot, estigui oberta amb els horaris anteriors a la pandèmia, és a dir, de dilluns a divendres matí i els dijous amb servei de pediatria.

El grup municipal AIPC/SYS va presentar el passat dilluns 14 de febrer dues mocions al ple de l’ajuntament de Manacor. La primera, instant a la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears a que la UBS de Porto Cristo estigui oberta de tota la setmana durant tot l’any.

L’exposició de motius era fàcil, clara i molt precisa: el fet que la UBS obrís tots els dies de l’any proporcionaria un servei més acceptable als ciutadans, ja que no s’haurien de desplaçar a Manacor els caps de setmana, tot això tenint en compte que Porto Cristo té 8.000 habitants que hi viuen tot l’any. 

La moció referent a la UBS de s’Illot era molt similar, ja que instava, també, a la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears, a tornar implantar l’horari que hi havia abans del començament de la pandèmia. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad