La Policia detén un home per exhibicionisme a la Ronda del Port de Manacor

Es va baixar els calçons i es va masturbar davant una menor. No era la primera vegada que ho feia

 

Agents de la Policia Nacional i la Policia Local de Manacor, han procedit a la detenció d’un home de 29 anys com a presumpte autor d’un delicte d’exhibicionisme.

Els fets van passar dimecres passat, a les 20 hores, després d’avís del 112, la Policia Local va acudir a la Ronda del Port de Manacor on sembla que un individu estava realitzant actes obscens en masturbar-se amb els calçons baixats davant d’una menor de 12 anys que passejava el seu ca per un carrer de la localitat.

Els pares de la menor, després de donar avís al servei d’emergències, van seguir l’home, que s’havia amagat a un solar del carrer dels fets. Finalment els agents van procedir a detenir-lo.

El detingut va ser presentat a la Comissaria de Policia Nacional a Manacor, que es va fer càrrec de la instrucció dels fets, i va poder comprovar que aquest jove comptava amb diversos antecedents policials, entre ells una actuació prèvia, el passat mes de novembre, quan ja fou identificat al costat d’una zona escolar duent a terme actes de similar als ara investigats. Finalitzades les oportunes labors policials, el detingut va ser posat a disposició judicial a Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad