El nou PAC es construirà damunt el parc per a cans i tendrà un aparcament

Seria un edifici que constaria de planta baixa i dos pisos de 1.200 metres quadrats cadascun

 

La conselleria de Salut del Govern considera imprescindible la construcció del nou centre de salut de Manacor i així ho ha fet saber ja a l’ajuntament de Manacor, perquè acabi d’arreglar els darrers tràmits administratius que queden per fer la cessió dels terrenys i començar la construcció de la nova infraestructura el més aviat possible, que tendria un cost aproximat de 1,8 milions d’euros.

La zona on ara hi ha el parc per a cans, al parc del Molí den Beió

 

El nou PAC (punt d’atenció continuada durant les 24 hores del dia) se situarà allà on és ara el parc caní inaugurat pel consistori no fa ni un any i que precisament es va reservar sense construir, en vistes a la cessió del solar situat al parc del Molí den Beió (just davant l’Escola de Mallorquí) en favor de la Conselleria, que creu que aquesta ubicació és la més oportuna perquè així distribuirà en dues zones les targetes sanitàries de la ciutat (l’altre centre de salut és a Sa Torre i té un horari limitat), i perquè estarà ben aprop de l’hospital comarcal.

Ara falta que el batle de Manacor, Miquel Oliver, vagi al notari a signar definitivament  els documents que permetin la cessió definitiva de l’espai al Govern, que ha mostrat el seu interés en començar el projecte el més aviat possible. Un aspecte, el de la ubicació, que ha dividit a dos dels tres socis de govern del pacte municipal, ja que mentre el PSOE considera aquesta una bona opció i un lloc adequat (l’accés és senzill des del passeig del Ferrocarril), Més-Esquerra creu que d’aquesta forma el nou espai verd den Beió queda mutilat, el que afecta sobretot el parc per a cans.

A més, això podria suposar vertaders embossos a una zona on s’hi concentren una escola, una escoleta, l’Escola de Mallorquí, l’auditori i tot un seguit de comerços. És cert que el nou PAC té previst un solar on habilitar-hi places d’aparcament aposta.

El solar consta de 4.700 m2 a la zona del Molí d’en Beió, on es construiria un edifici que constaria de planta baixa i dos pisos de 1.200 metres quadrats cadascun, que per altra banda és la superfície reclamada per la Conselleria de Salut. Hi treballarien uns 50 professionals.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad