Dispositiu policial a quatre locals de Manacor: droga, una arma i 200 persones identificades

Agents de la Policia Nacional i Local duen a terme una acció conjunta que es repetirà els propers dies

 

Aquest cap de setmana, agents de la Policia Nacional i la Policia Local de Manacor, han duit a terme un dispositiu de la prevenció de la delinqüència a diversos establiments ubicats a Manacor.

Un dels locals intervinguts aquest cap de setmana

 

El dispositiu que s’ha dut a terme a quatre locals, on l’objectiu eren els delictes relacionats amb el tràfic de substàncies estupefaents, possessió d’armes blanques o similars, contra la Llei d’Estrangeria, l’incompliment de llicències i mesures de seguretat dels locals.

Durant el dispositiu, en el que han participat prop d’una trentena d’agents dels dos cossos, s’han identificat aproximadament unes 200 persones, s’han fet set actes de droga que seran proposades per a sanció, una d’armes, i inspeccionat les llicències dels locals així com que compleixin totes les mesures de seguretat.

L’operatiu dut a terme forma part de la prevenció de la delinqüència que estan duent a terme conjuntament la Policia Local i la Policia Nacional a Manacor, acció que es repetirà en dies successius.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad