Una nova avaria greu deixa sense pressió d’aigua Manacor

Des de les 9 del matí d’aquest diumenge i a causa de la rotura d’una bomba d’impulsió

 

Una nova rotura a la xarxa d’aigua corrent ha deixat novament la ciutat sense pressió des de les 9 del matí d’aquest diumenge. Segons explica la responsable de la SAM (empresa municipal que s’encarrega de la gestió de l’aigua a Manacor), ja s’està fent feina per solucionar l’avaria que en aquest cas afecta a la bomba d’impulsió del pou de ses Tapereres, un dels que suministra líquid a la xarxa manacorina, i que s’ha romput. “Ja hi estam fent feina per arreglar-ho”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad