Una nova avaria greu deixa sense pressió d’aigua Manacor

Des de les 9 del matí d’aquest diumenge i a causa de la rotura d’una bomba d’impulsió

 

Una nova rotura a la xarxa d’aigua corrent ha deixat novament la ciutat sense pressió des de les 9 del matí d’aquest diumenge. Segons explica la responsable de la SAM (empresa municipal que s’encarrega de la gestió de l’aigua a Manacor), ja s’està fent feina per solucionar l’avaria que en aquest cas afecta a la bomba d’impulsió del pou de ses Tapereres, un dels que suministra líquid a la xarxa manacorina, i que s’ha romput. “Ja hi estam fent feina per arreglar-ho”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad