Homenatge municipal a Maria Antònia Oliver

El Claustre de Sant Vicenç Ferrer ha estat l’escenari de l’emotiu i senzill acte de comiat i agraïment a l’escriptora manacorina Maria Antònia Oliver, filla predilecta de la ciutat de Manacor, que ha organitzat l’Ajuntament de Manacor. Unes 70 persones han acudit a la cita, on no hi ha pogut anar cap familiar proper ja que era a la mateixa hora que el vetllatori.

L’actor Toni Lluís Reyes ha llegit fragments d’alguns dels textos més celebrats de Maria Antònia Oliver, com ara Joana E. i Amor de cans

Pilar Arnau, amiga i biògrafa d’Oliver, ha recordat els darrers temps de l’escriptora, en una emotiva intervenció. Així mateix, també ha fet un repàs per la seva trajectòria literària, tot assegurant que “hem d’agrair a Maria Antònia Oliver que es pot ser una bona escriptora en català sense rebaixar el llindar de la qualitat”. 

A l’acte hi han estat presents el batle de Manacor, Miquel Oliver, el delegat de Cultura, Mateu Marcé, així com la resta de portaveus i dels grups municipals que integren l’equip de govern i l’oposició. Així mateix, també hi ha assistit la directora general de Cultura del Govern de les Illes Balears, a més d’altres representants públics i ciutadans que han volgut retre homenatge a la cèlebre escriptora. 

L’Ajuntament de Manacor va declarar dos dies de dol oficial arran de la mort de Maria Antònia Oliver el passat dijous. En el proper ple municipal, que se celebrarà aquest dilluns horabaixa, la Corporació municipal preveu fer un minut de silenci a l’inici de la sessió. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad