S’Altra Senalla i altres entitats de comerç just s’uneixen en una sola coordinadora

Amb el títol ‘Comerç Just, 25 anys i més’, el Casal de la Pau va presentar ahir dijous el full de ruta del projecte de s’Altra Senalla a Manacor ara que fa un quart de segle que hi ha una botiga a la ciutat, des de que pel setembre de 1997 va obrir primer a la plaça de ses Verdures.

El pati de la Torre del Palau va ser el lloc on es van donar cita representants municipals, del Govern i de l’entitat, per anunciar també la creació de Equitables, la nova coordinadora que unificarà a partir d’ara les entitats que dedicades d’una o altra manera al comerç just, a fi d’unificar demandes i tenir un sol interlocutor amb les institucions, així com per dur a terme les campanyes de Nadal i del Dia Internacional del Comerç Just, el segon dissabte del mes de maig.

Equitables està format, a part de pel Casal de la Pau de Manacor i s’Altra Senalla Palma, per Oxfam Intermón, Fundació Deixalles, Caritas Mallorca i Menorca, la Fundació Sant Vicenç Ferrer de Mallorca i Menorca i Finestra al Sud d’Inca.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad