S’Altra Senalla i altres entitats de comerç just s’uneixen en una sola coordinadora

Amb el títol ‘Comerç Just, 25 anys i més’, el Casal de la Pau va presentar ahir dijous el full de ruta del projecte de s’Altra Senalla a Manacor ara que fa un quart de segle que hi ha una botiga a la ciutat, des de que pel setembre de 1997 va obrir primer a la plaça de ses Verdures.

El pati de la Torre del Palau va ser el lloc on es van donar cita representants municipals, del Govern i de l’entitat, per anunciar també la creació de Equitables, la nova coordinadora que unificarà a partir d’ara les entitats que dedicades d’una o altra manera al comerç just, a fi d’unificar demandes i tenir un sol interlocutor amb les institucions, així com per dur a terme les campanyes de Nadal i del Dia Internacional del Comerç Just, el segon dissabte del mes de maig.

Equitables està format, a part de pel Casal de la Pau de Manacor i s’Altra Senalla Palma, per Oxfam Intermón, Fundació Deixalles, Caritas Mallorca i Menorca, la Fundació Sant Vicenç Ferrer de Mallorca i Menorca i Finestra al Sud d’Inca.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad