Detingut un home al carrer de sa Sínia dels Frares per maltractaments

Agents de la Policia Nacional a Manacor han procedit a la detenció, aquest dimecres, d’un home per un pressumpte delicte de violència de gènere i trencament de condemna contra la seva exparella sentimental.

Els fets van passar dissabte passat, quan la víctima va denunciar davant la Policia Nacional que dies abans el seu excompany sentimental l’hauria agredit físicament mitjançant estirades de cabells i cops a diferents parts del cos, alhora que ja hauria romput una ordre d’allunyament de la víctima, que viu a Palma.

Després de rebre la denúncia, els agents van començar una investigació i van poder averiguar el domicili del presumpte autor, al carrer de sa Sínia dels Frares. Una vegada que els agents van comprovar que el denunciat vivia a Manacor, es va sol·licitar un manament d’entrada al domicili per procedir a detenir-lo.

Així despusahir les 20 hores es va procedir a l’entrada del domicili del responsable i es va procedir a la detenció del presumpte autor per un delicte de maltractaments i trencament de condemna.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad