Les figures del ‘Manacor Encantat’ d’enguany estaran basades en Rondalles

S’inaugurarà el mes de maig amb figures gegants més que s’instal·laran a la zona comercial del centre

 

Després de l’èxit de l’any passat, el departament de Comerç vol donar continuïtat al projecte de Manacor Encantat. Enguany, en motiu del 160 aniversari del naixement d’Antoni Maria Alcover, se centrarà en les Rondalles Mallorquines recopilades per mossèn Alcover. Així, l’edició de 2022 potenciarà la cultura popular de Mallorca sota el títol Manacor Encantat amb les Rondalles Mallorquines, que s’inaugurarà el mes de maig i comptarà amb tres figures gegants més que s’instal·laran a la zona comercial del centre de Manacor.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad