Els rètols del centre hauran de cumplir unes normes estètiques

El nou Pla Especial especificarà materials, colors i elements prohibits a fi de donar un caràcter més tradicional

 

El Pla Especial que l’ajuntament de Manacor està preparant en aquests moments per a la zona centre de Manacor preveu una serie de condicionants per a façanes i rètols, que hauran de cumplir una serie de normes estètiques d’acord a crear un conjunt unificat, i que respecti els materials tradicionals. Així per exemple, els rètols dels comerços, bars o restaurants, hauran de respectar els materials preestablerts i evitar les caixes lumíniques de plàstic que sobresurtin de les façanes, per exemple, no podran ser de colors llampants o no estaran permesos els antiestètics focus que il·luminen els rètols i que no concordin amb el conjunt protegit .

Un dels rètols penjat al carrer de n’Olesa

 

La redacció del pla patrimonial també servirà per unificar i fer complir els criteris estètics que regeixen al centre històric, com per exemple la utilització del morter tradicional a les façanes en lloc de l’estuc enlluït, o les persianes de fusta en lloc de les modernes de alumini. Així com el fet de pintar de colors que no són adequats per a una zona històrica”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad