Detingut un home per tocar el cul a diverses dones a un supermercat de Manacor

Agents de la Policia Nacional a Manacor van procedir ahir a la detenció d’un home d’origen brasiler de 29 anys, com a presumpte autor de diversos delictes d’abusos sexuals a diverses dones. Els fets van passar ahir capvespre un supermercat a Manacor, quan el presumpte autor es passejava per dins i va començar a tocar les anques a diverses dones.

Actuació d’una policia en pràctiques i fora de servei que va detenir el presumpte autor

A l’establiment hi havia una Policia Nacional fora de servei que es troba en pràctiques, que va escoltar el comentari de les dones que havien estat tocades, alhora que assenyalaven qui era l’autor, motiu pel qual s’hi va acostar i va donar avís a la sala del 091 per informar el que estava passant.

Quan es va acostar al presumpte autor, que ja era a la línia de caixes, va procedir a la detenció per un delicte d’abusos sexuals.

Cal afegir que els agents de policia quan van arribar al lloc, es van entrevistar amb dues dones les quals van manifestar que quan es trobaven dins l’establiment el denunciat se’ls hi va acostar per darrere i els va tocar el cul intencionadament, comentant a més que no van ser les úniques.

La Policia Nacional a Manacor vol comunicar que si hi ha hagut més dones que s’han sentit en la mateixa situació, que passin per la Comissaria de Policia Nacional a Manacor per procedir a denunciar els fets.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad