Tres detinguts a Manacor per intentar robar 20 televisors

Va ser dissabte quan van ser sorpresos després de forçar la porta d’entrada a un complex hoteler tancat

 

Dissabte passat, agents de la Policia Nacional a Manacor van procedir a la detenció de tres persones, un jove de 20 anys d’origen rus, un altre jove de 18 anys d’origen algerià i un menor d’edat, tots ells com a presumptes autors de un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets van passar dissabte passat a les 12 hores, en un complex hoteler tancat al públic, en què la persona responsable que el guarda, estava fent unes tasques a la part del darrere, quan va observar la porta oberta. Quan s’hi va acostar va veure com l’entrada estava forçada, i va realitzar una inspecció a les diferents plantes.

En una d’elles va localitzar els tres individus que estaven intentant sostreure objectes de l’hotel, per la qual cosa va donar avís a la Policia Nacional. Els agents quan van arribar van observar el responsable amb els tres joves que esperaven asseguts en un sofà.

Prop de 20 televisors preparats per ser robats i portes danyades

Els agents van recollir informació i van fer una inspecció ocular a l’hotel, i van veure que diferents marcs de les portes havien estat romputs per poder accedir a les habitacions.

En una d’elles hi havia prop de 20 televisors preparats per ser robats, per la qual cosa una vegada van recollir tota la informació van procedir a la detenció dels tres denunciats per un delicte de temptativa de robatori amb força.

Cal afegir que es va localitzar un ganivet pel mig del passadís, amb el que haurien forçat les habitacions, i un altre ganivet amagat davall el coixí del sofà on es trobaven asseguts.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad