Ganxet i pintura per donar color al centre de Manacor

El departament de Comerç ha impulsat un projecte al centre de Manacor que té l’objectiu de dinamitzar la zona comercial i promocionar el comerç local. El projecte s’anirà fent extensiu a la resta del municipi els propers mesos a aquelles zones amb més nombre de comerços locals.

Des d’aquest mes de gener, el departament de Comerç ha començat a decorar el mobiliari urbà i els arbres de les places i els carrers del centre amb el projecte social d’Urban Knitting – Volem un Manacor en colors i també amb pintura «per donar color i vida i convidar, així, a què locals i visitants passegin per la zona», segons assegura la delegada de Comerç, Maria Antònia Truyols. Aquestes primeres activitats es realitzen amb l’ajuda de personal voluntari d’Urban Knitting i amb persones que es trobaven en situació d’atur i mitjançant un conveni amb el SOIB han estat contractades per l’Ajuntament de Manacor.

El departament de Comerç de l’Ajuntament de Manacor continua aquest mes de febrer amb el projecte Urban Knitting – Volem un Manacor en colors, que proporciona una decoració no invasiva i alhora ambienta el centre. A partir del mes de març i durant l’abril els alumnes del Batxillerat Artístic de l’IES Mossèn Alcover de Manacor realitzaran pintures artístiques relacionades amb les Rondalles Mallorquines al mobiliari urbà ubicat a la zona del centre comercial de la ciutat. També a l’abril, se celebrarà la inauguració d’un muntatge d’Urban Knitting que s’instal·larà gràcies a la feina voluntària dels col·laboradors en el projecte social.

El mes de juny, el projecte d’art urbà arribarà a Porto Cristo mitjançant la col·laboració dels alumnes de Batxillerat Artístic de l’IES Porto Cristo i, posteriorment, també a s’Illot.

Torna Manacor Encantat, enguany amb les Rondalles

Després de l’èxit de l’any passat, el departament de Comerç vol donar continuïtat al projecte de Manacor Encantat. Enguany, en motiu del 160 aniversari del naixement d’Antoni Maria Alcover, Manacor Encantat se centrarà en les Rondalles Mallorquines recopilades per mossèn Alcover. Així, l’edició d’enguany potenciarà la cultura popular de Mallorca sota el títol Manacor Encantat amb les Rondalles Mallorquines, que s’inaugurarà el mes de maig i comptarà amb tres figures gegants més que s’instal·laran a la zona comercial del centre de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad