Nou tall d’aigua previst per demà a tot Manacor

Aquest dimarts 8 de febrer la ciutat de Manacor patirà un tall de l’aigua corrent durant dues hores, de 22 h a 00 h, degut a les tasques que realitza l’empresa pública municipal SAM per dur a terme la connexió dels sectors del Serralt i de sa Volta a la futura xarxa d’aigua potable que permetrà la planta potabilitzadora pilot.

El tall d’aigua tendrà una durada prevista de dues hores i s’ha planificat amb l’objectiu de causar les mínimes molèsties possibles a la ciutadania, segons apunta l’Ajuntament.

La planta potabilitzadora pilot, ubicada a les instal·lacions del dipòsit de la SAM al polígon agroalimentari de Manacor, va començar a funcionar el passat mes de juny. A l’estiu la SAM va iniciar la sol·licitud dels permisos a la Conselleria de Salut i Consum per poder començar a abocar aigua a la xarxa i una vegada concedits aquests permisos, des de mitjan agost ja s’aboca aigua a la xarxa procedent de la potabilitzadora pilot.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Manacor també ha iniciat les obres del sector Serralt i sa Volta per tancar el circuit d’aigua d’aquestes dues zones, que alhora solucionaran els problemes de pressió que pateixen degut a la seva proximitat amb el dipòsit d’aigua municipal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad