Nou tall d’aigua previst per demà a tot Manacor

Aquest dimarts 8 de febrer la ciutat de Manacor patirà un tall de l’aigua corrent durant dues hores, de 22 h a 00 h, degut a les tasques que realitza l’empresa pública municipal SAM per dur a terme la connexió dels sectors del Serralt i de sa Volta a la futura xarxa d’aigua potable que permetrà la planta potabilitzadora pilot.

El tall d’aigua tendrà una durada prevista de dues hores i s’ha planificat amb l’objectiu de causar les mínimes molèsties possibles a la ciutadania, segons apunta l’Ajuntament.

La planta potabilitzadora pilot, ubicada a les instal·lacions del dipòsit de la SAM al polígon agroalimentari de Manacor, va començar a funcionar el passat mes de juny. A l’estiu la SAM va iniciar la sol·licitud dels permisos a la Conselleria de Salut i Consum per poder començar a abocar aigua a la xarxa i una vegada concedits aquests permisos, des de mitjan agost ja s’aboca aigua a la xarxa procedent de la potabilitzadora pilot.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Manacor també ha iniciat les obres del sector Serralt i sa Volta per tancar el circuit d’aigua d’aquestes dues zones, que alhora solucionaran els problemes de pressió que pateixen degut a la seva proximitat amb el dipòsit d’aigua municipal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad