L’Escola de Mallorquí dedica un monogràfic a Mercè Rodoreda

L’Escola Municipal de Mallorquí presenta el cicle de conferències Sent els ocells? Quatre lectures atentes de Mercè Rodoreda, que tendrà lloc del 4 i al 26 de març. El monogràfic està coordinat per Catalina Mir, Maria Palmer Clar, Llucia Serra i Irene Zurrón investigadores i col·laboradores del grup de recerca Literatura contemporània: estudis teòrics i comparatius de la UIB (LiETC).

El cicle pretén albirar més enllà de la gran novel·la de l’autora de La plaça del Diamant, enguany que es compleixen 60 anys de la seva publicació. En aquest sentit, presenta quatre relectures d’altres textos de l’escriptora per donar a conèixer noves aproximacions a la figura de Rodoreda al públic en general i a la comunitat educativa en particular. El monogràfic aspira a esdevenir un espai de debat sobre les possibilitats didàctiques i interpretatives dels grans textos de Mercè Rodoreda.

El monogràfic, coordinat conjuntament entre l’Escola Municipal de Mallorquí de l’Ajuntament de Manacor i el Centre de Professorat de Manacor, té 25 places disponibles amb hores de formació permanent del professorat adreçades a docents. Totes aquelles persones que vulguin obtenir crèdits de formació primer han de fer la inscripció telemàtica a l’Escola Municipal de Mallorquí, del del 10 al 15 de febrer de 2022 i, posteriorment, del 22 al 25 de febrer de 2022, han de formalitzar la inscripció telemàtica al Portal del personal.

Per a la resta de la ciutadania, l’assistència a cada una de les conferències és lliure i gratuïta i cal reserva prèvia a www.enviumanacor.cat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad