Detingut per intentar llogar pisos ocupats a una finca de Manacor

Un llogater ja havia pagat 1.000 eurosi fins i tot ja havia signat un contracte d’arrendament

 

Agents de la Policia Nacional a Manacor han detingut un home espanyol de 32 anys, com a presumpte autor d’un delicte de danys, falsedat documental i un altre d’estafa, en llogar tres pisos que ell mateix havia ocupat i als que havia canviat la pany, amb la realització d’un contracte fraudulent.

El 3 de gener passat la policia va rebre l’avís que s’estava produint una ocupació d’un habitatge en un edifici en construcció ubicat a un carrer de Manacor, que la policia no ha determinat. Segons la informació, unes persones estaven descarregant estris d’un vehicle per ocupar un dels habitatges i, en veure’s descoberts, van abandonar el lloc.

Tres dels pisos que s’estaven construint, tenien el pany canviat per entrar-hi a viure

Els agents una vegada al lloc, van trobar igualment la porta de l’edifici danyada i, acompanyats pels veïns i propietaris de l’immoble, van accedir a l’interior del bloc de pisos. Després de revisar totes les portes de la comunitat van comprovar que tres pisos presentaven marques haver estat forçats i tenien el pany canviat.

La policia va identificar una persona que, segons va manifestar, era al lloc, ja que li havien llogat un pis previ pagament de 1.000 euros, fins i tot havent signat un contracte d’arrendament.

Tot apuntava que es tractava d’un cas d’ocupació de diversos pisos per oferir-los de lloguer i lucrar-se, i gràcies a l’actuació dels agents policials es va aconseguir evitar.

Els agents van aconseguir esbrinar la identitat de l’autor dels fets el qual havia falsificat un contracte d’arrendament, arribant fins i tot a crear una identitat falsa de l’arrendador, per la qual cosa van començar una sèrie de gestions per a la seva localització, sent així que dijous passat, va ser localitzat i detingut a Manacor com a presumpte autor d’un delicte de danys, falsedat documental i estafa.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad