Batudes a escopetades contra la processionària

Aquest dissabte s’han duit a terme batudes contra la processionària a les zones amb pins de Porto Cristo, s’Illot i Cales de Mallorca.

Dissabte que ve, 12 de febrer a partir de les 8 h, es continuaran les batudes als voltants de l’avinguda dels Pins de Porto Cristo on no es pogué acabar la feina i també a Cala Anguila, Cala Mendia i Cala Murada.

Les tasques de control de la processionària estan coordinades pel departament de Medi Ambient i Mobilitat Ajuntament de Manacor i les batudes compten amb la participació de voluntaris de l’Associació de caçadors de Manacor, a qui els agraïm la seva feina desinteressada. 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad