Batudes a escopetades contra la processionària

Aquest dissabte s’han duit a terme batudes contra la processionària a les zones amb pins de Porto Cristo, s’Illot i Cales de Mallorca.

Dissabte que ve, 12 de febrer a partir de les 8 h, es continuaran les batudes als voltants de l’avinguda dels Pins de Porto Cristo on no es pogué acabar la feina i també a Cala Anguila, Cala Mendia i Cala Murada.

Les tasques de control de la processionària estan coordinades pel departament de Medi Ambient i Mobilitat Ajuntament de Manacor i les batudes compten amb la participació de voluntaris de l’Associació de caçadors de Manacor, a qui els agraïm la seva feina desinteressada. 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad