ConectaBalear i la nº1 del món de pàdel uneixen les seves forces

L’empresa de referència de telecomunicacions a les Balears, ConectaBalear, ha presentat avui l’acord de patrocini amb la menorquina Gemma Triay, la millor jugadora del circuit World Padel Tour les dues darreres temporades.

L’acord s’engloba en l’aposta d’aquesta empresa a donar suport a clubs, entitats i esportistes de Balears en moments en què molts necessiten el recolzament  d’empreses del sector privat per poder competir al màxim nivell. En aquest cas, ConectaBalear desembarca al món del pàdel amb un acord de col·laboració amb una esportista que és referent en el seu esport “amb valors que s’identifiquen amb els del nostre grup com són l’esforç, la superació, la humilitat i l’ambició per créixer i esdevenir una referència”, ha dit el CEO de l’empresa, Joan Miquel Duran.

La flamant número u del món ha reconegut que ”se sent molt afortunada de poder comptar amb el suport d’una empresa tan important de les illes com és ConectaBalear”, una unió que potencia la marca de les Balears a través de l’esport amb una figura que n’és un exemple. “Estam molt contents i increïblement orgullosos de tenir una ambaixadora com la Gemma Triay. Estam convençuts que ens aportarà un plus a la nostra propera expansió a Menorca” ha comentat Duran durant la presentació.

L’acte també ha servit com a roda de premsa prèvia a l’inici de la temporada del World Pàdel Tour 2022, que arrenca aquest mateix mes de febrer amb el primer torneig de la temporada a Miami i que suposarà el debut a la temporada de la jugadora menorquina.

Gemma Triay és, avui dia, la millor jugadora de pàdel del món. La seva carrera professional es va iniciar el 2013 i el seu creixement ha estat tan exponencial els darrers anys fins a assolir el cim del rànquing mundial malgrat els nombrosos contratemps i dificultats que suposa arribar tan alt. El seu nivell d’exigència ha fet que aquesta jugadora nascuda a Menorca sigui la gran referència del seu esport actualment.

ConectaBalear és l’empresa privada que més inverteix en l’esport a les Balears, essent patrocinador principal d’equips com el Palma Futsal de la Primera Divisió de futbol sala o del ConnectaBalear Manacor de la Superlliga de voleibol, a més de tenir acords de col·laboració amb nombrosos clubs illencs com l’Atlètic Balears, Palmer Palma Mediterrània, Waterpolo Mallorca, Club Natació Palma, Club Voleibol CIDE, Club Handbol Marratxí, Club ConnectaBalear Triatló, Club Esportiu Manacor, Club Esportiu Discasports, etc.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad