Taller per perdre la vergonya a parlar en català

Es tracta de “Llengua divertida”, que utilitza dinàmiques teatrals com a mitjà per aprendre català

 

El Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Manacor organitza un taller d’integració lingüística per a persones majors de 16 anys. Es tracta de “Llengua divertida”, que utilitza dinàmiques teatrals com a mitjà per aprendre català. Creat i impartit per Ivan Martín, d’Aula Teatral, s’adreça a gent que no s’atreveix a parlar català i vol perdre’n la vergonya, i també a gent catalanoparlant que vulgui aprendre dinàmiques teatrals d’expressió oral.

L’objectiu d’aquesta activitat és promoure un espai de socialització en català entre persones que no fan ús de la nostra llengua i persones catalanoparlants, de tal manera que els primers se sentin segurs i se’ls desperti la voluntat d’integrar-se lingüísticament i culturalment.

En cada sessió es tractarà un tema diferent que és important per a la vida dels participants, de tal manera que s’hi puguin familiaritzar i aprendre a expressar-se en català. A més, cada participant rebrà un quadern de treball en el qual trobarà il·lustracions i vocabulari per fer servir a cada sessió.

El taller s’imparteix al molí d’en Beió, i consisteix en 5 sessions de tres hores de durada, cada dissabte dematí a partir del 12 de març i fins al 9 d’abril. La matrícula és gratuïta, i les inscripcions ja es poden fer mitjançant el web enviumanacor.cat en aquest enllaç https://enviumanacor.cat/esdeveniments/llengua-divertida

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad