Taller per perdre la vergonya a parlar en català

Es tracta de “Llengua divertida”, que utilitza dinàmiques teatrals com a mitjà per aprendre català

 

El Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Manacor organitza un taller d’integració lingüística per a persones majors de 16 anys. Es tracta de “Llengua divertida”, que utilitza dinàmiques teatrals com a mitjà per aprendre català. Creat i impartit per Ivan Martín, d’Aula Teatral, s’adreça a gent que no s’atreveix a parlar català i vol perdre’n la vergonya, i també a gent catalanoparlant que vulgui aprendre dinàmiques teatrals d’expressió oral.

L’objectiu d’aquesta activitat és promoure un espai de socialització en català entre persones que no fan ús de la nostra llengua i persones catalanoparlants, de tal manera que els primers se sentin segurs i se’ls desperti la voluntat d’integrar-se lingüísticament i culturalment.

En cada sessió es tractarà un tema diferent que és important per a la vida dels participants, de tal manera que s’hi puguin familiaritzar i aprendre a expressar-se en català. A més, cada participant rebrà un quadern de treball en el qual trobarà il·lustracions i vocabulari per fer servir a cada sessió.

El taller s’imparteix al molí d’en Beió, i consisteix en 5 sessions de tres hores de durada, cada dissabte dematí a partir del 12 de març i fins al 9 d’abril. La matrícula és gratuïta, i les inscripcions ja es poden fer mitjançant el web enviumanacor.cat en aquest enllaç https://enviumanacor.cat/esdeveniments/llengua-divertida

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad