Nadal torna al balcó de l’ajuntament de Manacor

La imatge

 

La imatge de Rafel Nadal Parera torna lluïr a la balconada de les oficines municipals de Manacor. El tennista guanyador del darrer Open d’Austràlia és la imatge d’una pancarta d’agraïment per part de l’Ajuntament, amb les frases: “Enhorabona Campió” i “L’èxit no és la victòria, sino tot el que has lluitat per guanyar”. El batle de Manacor, Miquel Oliver, ja ha penjat també la fotografia a les seves xarxes socials tot dient: “47.000 enhorabones, Rafel!”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad