L’Ajuntament planeja distintes opcions per homenatjar Rafel Nadal

Depenent si el reconeixement públic es fa aquests dies o després que el tennista torni d’Acapulco

 

L’homenatge públic de Manacor al tennista Rafel Nadal continua essent una de les incògnites que falten per resoldre, després que el tennista es convertís aquest passat diumenge en màxim guanyador de Grand Slams de la història en categoría masculina. En aquests moments l’Ajuntament està obert a distintes opcions, des de la més íntima i senzilla fins a d’altres més multitudinàries, pendents de concretar. Precisament avui capvespre està prevista una cridada telefònica entre Nadal i el consistori per poder decidir quan i com es durà a terme el reconeixement.

Com dèiem en aquests moments hi ha una serie d’opcions damunt la taula. La primera passaria per un homenatge més senzill de recepció a la casa consistorial o per part del batle i regidors, els parlaments protocolaris i l’obsequi d’un record commemoratiu pel recent triomf a Austràlia i per la consecució del 21è Grand Slam. Aquesta opció és la preferida si l’acte s’ha de dur a terme aquesta setmana, ja que la manca de dies fins que Nadal torni a partir al torneig d’Acapulco (Mèxic) i la necessitat de descansar que el tennista ha transmès a l’Ajuntament, farien difícil organitzar un acte major en tan poc temps.

I aquí és on s’obrin la resta d’opcions més fastuoses, preferiblement a la tornada de Nadal d’Amèrica. La majoria implicarien la concentració de persones, el que fa que l’Ajuntament vulgui mesurar molt bé fins on vol o es pot arribar. La que va cobrant força aquestes darreres hores és la d’oferir el trofeu als veïnats de Manacor des de la balconada de la Sala o organitzar un acte amb públic a l’aire lliure al claustre de Sant Vicenç Ferrer.

Una alternativa que podria venir acompanyada inclús d’una desfilada pública de Rafel Nadal i la comitiva que es triés, pels principals carrers de Manacor, amb un cotxe o una altra classe de vehícle o bús descapotable, a fi que pogués saludar i agraïr al públic local el suport mostrat durant tots aquests anys. “Tot està obert i no hi ha res completament tancat”, reconeixen des de l’ajuntament de Manacor. Les properes hores seran definitòries.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad