Exigeixen al batle que netegi les pintades independentistes de Manacor

VOX a més demana que es “cerqui els culpables i se’ls passi la factura”

 

El coordinador de VOX Manacor, Javier Fernández, ha denunciat que el batle de Manacor, Miquel Oliver, “permet als independentistes i comunistes de l’autodenominat Jovent Republicà utilitzar les parets i el mobiliari urbà com a llenç per donar curs als seus desvaris”. “El senyor Oliver ha tengut la cara i la poca vergonya de dir que VOX no aporta res a Manacor”.

Fernández considera que per les seves paraules i actuacions “dedueixo que té el poquíssim criteri de donar per beneficiós per a tots els veïnats que quatre nins amb ocells al cap ens guardin el poble. El batle ha d’acceptar que, encara que no li agradem, som un partit polític legal i amb representació a nivell estatal i autonòmic, mentre els amics del Jovent Republicà no són ningú” afirma el coordinador de VOX Manacor.

VOX Manacor, a més d’exigir la neteja de les pintades, demana que es “cerqui els culpables i se’ls passi la factura”. “El que demanam és que es compleixi l’ordenança municipal. A més ens sembla de sentit comú que, els responsables paguin les seves aventures i no haguem de gastar doblers públics a resoldre les xorrades d’aquesta gentussa” ha dit Javier Fernández.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad