Exigeixen al batle que netegi les pintades independentistes de Manacor

VOX a més demana que es “cerqui els culpables i se’ls passi la factura”

 

El coordinador de VOX Manacor, Javier Fernández, ha denunciat que el batle de Manacor, Miquel Oliver, “permet als independentistes i comunistes de l’autodenominat Jovent Republicà utilitzar les parets i el mobiliari urbà com a llenç per donar curs als seus desvaris”. “El senyor Oliver ha tengut la cara i la poca vergonya de dir que VOX no aporta res a Manacor”.

Fernández considera que per les seves paraules i actuacions “dedueixo que té el poquíssim criteri de donar per beneficiós per a tots els veïnats que quatre nins amb ocells al cap ens guardin el poble. El batle ha d’acceptar que, encara que no li agradem, som un partit polític legal i amb representació a nivell estatal i autonòmic, mentre els amics del Jovent Republicà no són ningú” afirma el coordinador de VOX Manacor.

VOX Manacor, a més d’exigir la neteja de les pintades, demana que es “cerqui els culpables i se’ls passi la factura”. “El que demanam és que es compleixi l’ordenança municipal. A més ens sembla de sentit comú que, els responsables paguin les seves aventures i no haguem de gastar doblers públics a resoldre les xorrades d’aquesta gentussa” ha dit Javier Fernández.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad