“Encantat de donar nom a l’aeroport si troben que ha de ser positiu per a l’illa”

A partir d’una petició ciutadana feta a través del portal online change.org

 

“Si els qui decideixen això creuen que és adequat o positiu per a l’illa, qui som jo per negar-m’hi. Encantat de la vida”. Amb aquestes paraules s’ha referit Rafel Nadal avui capvespre durant la roda de premsa duta a terme a Manacor, a la pregunta sobre la proposta ciutadana i consegüent recollida de firmes perquè es posi el nom del tennista a l’aeroport de Palma.

“Rafel Nadal és el millor tennista de la història i l’ambaixador més gran de Mallorca. Es qui més mereix que l’aeroport de Palma de Mallorca dugui el seu nom”, defensa la petició feta al portal online change.org, la plataforma de firmes més gran del món i on ja té un milenar de suports. La remuntada del tennista a Melbourne contra el rus Daniil Medvédev ha generat una onada d’eufòria. Aquí en teniu l’enllaç clicant AQUI

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad