El PP demana una estatua o una avinguda amb el nom de Rafel Nadal a Manacor

La portaveu del Grup Popular Municipal, Maria Antònia Sansó, demana a l’Ajuntament de Manacor “un reconeixement públic per al tennista Rafel Nadal davant la consecució dels seus 21 grand slams”. Es tracta “d’una fita històrica” i volem que “el consistori reconegui la seva trajectòria i tot el que ha aconseguit fins ara”, ha assegurat. La popular ha demanat també que “estudiï la possibilitat de fer un reconeixement permanent a la seva figura ja sigui una estàtua o una avinguda amb el seu nom”. 

Nadal quan fou nomenat fill predilecte de Manacor l’any 2010

 

Sansó ha explicat que “tots els manacorins estam molt orgullosos d’ell, és un exemple a seguir per a molts joves i volem traslladar aquest sentiment generalitzat de tot el poble, fent-li un homenatge i una rebuda a casa com es mereix”.  “Ens agradaria que dedicàs el seu triomf al poble de Manacor i que presentàs la copa aconseguida a l’Open d’Austràlia des del balcó del Consistori”, ha afegit.

De moment l’equip de govern ja ha informat que s’estan quadrant agendes amb el tennista i el seu equip per poder fer-hi un reconeixement oficial tot d’una que sigui possible.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad