El PP demana una estatua o una avinguda amb el nom de Rafel Nadal a Manacor

La portaveu del Grup Popular Municipal, Maria Antònia Sansó, demana a l’Ajuntament de Manacor “un reconeixement públic per al tennista Rafel Nadal davant la consecució dels seus 21 grand slams”. Es tracta “d’una fita històrica” i volem que “el consistori reconegui la seva trajectòria i tot el que ha aconseguit fins ara”, ha assegurat. La popular ha demanat també que “estudiï la possibilitat de fer un reconeixement permanent a la seva figura ja sigui una estàtua o una avinguda amb el seu nom”. 

Nadal quan fou nomenat fill predilecte de Manacor l’any 2010

 

Sansó ha explicat que “tots els manacorins estam molt orgullosos d’ell, és un exemple a seguir per a molts joves i volem traslladar aquest sentiment generalitzat de tot el poble, fent-li un homenatge i una rebuda a casa com es mereix”.  “Ens agradaria que dedicàs el seu triomf al poble de Manacor i que presentàs la copa aconseguida a l’Open d’Austràlia des del balcó del Consistori”, ha afegit.

De moment l’equip de govern ja ha informat que s’estan quadrant agendes amb el tennista i el seu equip per poder fer-hi un reconeixement oficial tot d’una que sigui possible.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad