A Telecinco diuen que “un concejal estúpido de Manacor” li va intentar tancar l’acadèmia a Nadal

La imatge

 

El programa AR de Telecinco ha parlat avui dematí del gran partit guanyat ahir per Rafel Nadal a Austràlia i que li ha permès ser el tennista amb més Grand Slams de la història, amb 21, i superar així a Roger Federer i Novak Djokovic. A la tertúlia, on hi havia els periodistes esportius Manu Carreño i Eduardo Inda, han posat damunt la taula el gran consens que hi ha per considerar Nadal com una de les persones més respectades dins l’àmbit social i esportiu espanyol.

Tots hi han estat d’acord excepte l’exdirector de El Mundo a les illes o del diari Marca, Eduardo Inda, que ha recordat que tots sí ” salvo un concejal estúpido de Manacor que le intentó cerrar la Nadal Tenis Academy y se puso gallito”. “Rafa Nadal monta su academia a la que van las grandes promesas del tenis mundial en Manacor, y un gilorio de concejal se lo intenta cerrar”, per acabar dient que “en este país no cabe un tonto más”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad