A Telecinco diuen que “un concejal estúpido de Manacor” li va intentar tancar l’acadèmia a Nadal

La imatge

 

El programa AR de Telecinco ha parlat avui dematí del gran partit guanyat ahir per Rafel Nadal a Austràlia i que li ha permès ser el tennista amb més Grand Slams de la història, amb 21, i superar així a Roger Federer i Novak Djokovic. A la tertúlia, on hi havia els periodistes esportius Manu Carreño i Eduardo Inda, han posat damunt la taula el gran consens que hi ha per considerar Nadal com una de les persones més respectades dins l’àmbit social i esportiu espanyol.

Tots hi han estat d’acord excepte l’exdirector de El Mundo a les illes o del diari Marca, Eduardo Inda, que ha recordat que tots sí ” salvo un concejal estúpido de Manacor que le intentó cerrar la Nadal Tenis Academy y se puso gallito”. “Rafa Nadal monta su academia a la que van las grandes promesas del tenis mundial en Manacor, y un gilorio de concejal se lo intenta cerrar”, per acabar dient que “en este país no cabe un tonto más”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad