Manacor arriba al 90% de població vacunada amb almanco una dosi

La imatge

 

El municipi de Manacor ja ha superat a la fi el 90% de persones vacunades amb almanco la primera dosi. Concretament i segons les dades fetes públiques per la conselleria de Salut del Govern, ara mateix 37.042 manacorins i manacorines duen aquesta primera vacuna, el que suposa un 90,3% del total. Al mateix temps, quasi totes elles ja duen la pauta completa de tres (o dues en el cas que la primera fos Janssen), en concret el 88,6% o el que és el mateix 35.196 persones del terme municipal. També se sap la incidència que les proves PCR han tengut durant els darrers 7 dies a Manacor: una de cada tres persones dóna positiu.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad