Manacor arriba al 90% de població vacunada amb almanco una dosi

La imatge

 

El municipi de Manacor ja ha superat a la fi el 90% de persones vacunades amb almanco la primera dosi. Concretament i segons les dades fetes públiques per la conselleria de Salut del Govern, ara mateix 37.042 manacorins i manacorines duen aquesta primera vacuna, el que suposa un 90,3% del total. Al mateix temps, quasi totes elles ja duen la pauta completa de tres (o dues en el cas que la primera fos Janssen), en concret el 88,6% o el que és el mateix 35.196 persones del terme municipal. També se sap la incidència que les proves PCR han tengut durant els darrers 7 dies a Manacor: una de cada tres persones dóna positiu.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad