Te’n recordes d’aquesta plaça manacorina?

La imatge

 

La imatge és de 1997, quan a un reportatge publicat a la premsa autonòmica deixava en evidència la mala situació de neteja i manteniment de diverses places i carrers manacorins. A més del llit del torrent que passa per la ciutat, les fotografies es basaven sobretot en la plaça de Sant Jaume (imatge), un autèntic punt negre en aquest sentit. No passava una setmana sense sofàs, mobles o electrodomèstics abandonats directament allà enmig. Una plaça sense ordre que també tenia aleshores una font seca i mig abandonada, que era un autèntic perill ciutadà.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad