Mor l’exregidor municipal Joan Barceló als 73 anys

Joan Barceló Matas, exregidor de Cultura de l’ajuntament de Manacor i exbatle de Sant Joan ha mort aquest divendres als 73 anys d’un ictus. Fa dos dies i després de trobar-se malament, va haver de ser hospitalitzat. Lamentablement no ho va poder superar. Dilluns tendrà lloc el funeral al seu poble natal.

Home defensor de la llengua catalana i docent de professió, sempre va defensar la centralitat des de les files del PP manacorí. Fou seminarista i va estudiar Filosofia i Lletres a Roma. Finalment i després de treure’s la diplomatura en Magisteri, es va dedicar a l’ensenyament, combinant-ho molts d’anys amb la seva vessant política. De fet va arribar a ser director de política lingüística del Govern Cañellas a mitjan dels anys 90.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad