Mor l’exregidor municipal Joan Barceló als 73 anys

Joan Barceló Matas, exregidor de Cultura de l’ajuntament de Manacor i exbatle de Sant Joan ha mort aquest divendres als 73 anys d’un ictus. Fa dos dies i després de trobar-se malament, va haver de ser hospitalitzat. Lamentablement no ho va poder superar. Dilluns tendrà lloc el funeral al seu poble natal.

Home defensor de la llengua catalana i docent de professió, sempre va defensar la centralitat des de les files del PP manacorí. Fou seminarista i va estudiar Filosofia i Lletres a Roma. Finalment i després de treure’s la diplomatura en Magisteri, es va dedicar a l’ensenyament, combinant-ho molts d’anys amb la seva vessant política. De fet va arribar a ser director de política lingüística del Govern Cañellas a mitjan dels anys 90.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad