La reforma de Via Majorica durarà 8 mesos i costarà 1,9 milions

A falta només dels darrers tràmits perquè Melchor Mascaró SA comenci

 

Tot està ja preparat per poder començar les necessàries obres de reforma de Via Majorica. L’adjudicatària del projecte, l’empresa manacorina Melchor Mascaró SA ha de presentar la documentació prèvia com a passa definitiva per a poder iniciar el moviment. Està previst que les obres durin vuit mesos i tenguin un cost exacte de 1,910.606,94 euros. Una embelliment que dignificarà una de les entrades més malmenades i lletges a la ciutat. En un bulevard que doni més protagonisme al vianant enfront de el cotxe.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad