La reforma de Via Majorica durarà 8 mesos i costarà 1,9 milions

A falta només dels darrers tràmits perquè Melchor Mascaró SA comenci

 

Tot està ja preparat per poder començar les necessàries obres de reforma de Via Majorica. L’adjudicatària del projecte, l’empresa manacorina Melchor Mascaró SA ha de presentar la documentació prèvia com a passa definitiva per a poder iniciar el moviment. Està previst que les obres durin vuit mesos i tenguin un cost exacte de 1,910.606,94 euros. Una embelliment que dignificarà una de les entrades més malmenades i lletges a la ciutat. En un bulevard que doni més protagonisme al vianant enfront de el cotxe.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad