L’Ajuntament posarà més fàcil les entrades puntuals dins la ZPR

Els tràmits per passar a deixar o recollir qualsevol cosa o persona d’una casa situada dins la zona restringida al trànsit, seran gairebé automàtics i al moment

 

Aconseguir una acreditació puntual per poder entrar en cotxe dins la Zona de Prioritat per a Residents (ZPR) del centre de Manacor serà molt més senzill a partir d’aquest mes de febrer. L’Ajuntament té previst el llançament d’una aplicació a principis de mes, a fi que els tràmits per passar a deixar un familiar, arribar fins a una consulta o recollir qualsevol cosa d’una casa situada dins la zona restringida al trànsit, sigui gairebé automàtica i al moment.

El consistori reconeix que l’actual sistema de tramitació a través de la web i el fet d’haver d’escriure cada vegada la matricula i passar una serie de pantalles, és engorrós i no massa àgil, per la qual cosa presentarà un sistema mitjançant el qual les acreditacions quedaran ja guardades al mòbil i només s’hauran de tornar a activar per passar.

A més de tot això i relacionat també amb la Zona de Prioritat per a Residents, l’ajuntament de Manacor té previst obrir un nou carrer de lliure accés, encara per determinar amb exactitud, però que estaria relacionat amb un millor pas per aquells pares i mares que han de deixar i recollir els seus fills de les escoles que queden dins el perímetre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad