L’Ajuntament posarà més fàcil les entrades puntuals dins la ZPR

Els tràmits per passar a deixar o recollir qualsevol cosa o persona d’una casa situada dins la zona restringida al trànsit, seran gairebé automàtics i al moment

 

Aconseguir una acreditació puntual per poder entrar en cotxe dins la Zona de Prioritat per a Residents (ZPR) del centre de Manacor serà molt més senzill a partir d’aquest mes de febrer. L’Ajuntament té previst el llançament d’una aplicació a principis de mes, a fi que els tràmits per passar a deixar un familiar, arribar fins a una consulta o recollir qualsevol cosa d’una casa situada dins la zona restringida al trànsit, sigui gairebé automàtica i al moment.

El consistori reconeix que l’actual sistema de tramitació a través de la web i el fet d’haver d’escriure cada vegada la matricula i passar una serie de pantalles, és engorrós i no massa àgil, per la qual cosa presentarà un sistema mitjançant el qual les acreditacions quedaran ja guardades al mòbil i només s’hauran de tornar a activar per passar.

A més de tot això i relacionat també amb la Zona de Prioritat per a Residents, l’ajuntament de Manacor té previst obrir un nou carrer de lliure accés, encara per determinar amb exactitud, però que estaria relacionat amb un millor pas per aquells pares i mares que han de deixar i recollir els seus fills de les escoles que queden dins el perímetre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad