25 anys de la miniatura de les Beneïdes manacorines

La imatge

 

Enguany que els efectes de la pandèmia ens han tornat a deixar sense les tradicionals Beneïdes de Sant Antoni a Manacor, hem trobat que seria bo recordar la gran maqueta que ara ha fer 25 anys els alumnes  de primer d’ESO i vuité d’EGB del col·legi Sant Vicenç de Paül va dissenyar a escala 1:15, de la coneguda plaça del Mercat. Realitzada en plastilina, fusta i fang, s’hi podien apreciar tots els detalls d’una hipotètic matí de Sant Antoni de 1997.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad